Privacy verklaring

Privacy verklaring

Wie is de verwerker van mijn persoonsgegevens?

Bij het uitvoeren van de One Health Travel studie maakt het UMC Utreccht gebruik van de diensten van Your Research. Your Research is gevestigd aan de Zeeweg 28, 1271VX te Huizen. Your Research heeft een Functionaris voor gegevensbescherming, deze is te bereiken via privacy@yourresearch.com of bel naar +31(0)85 0043 969.

Wat is het doel van de verwerking van mijn persoonsgegevens door Your Research?

Via deze website kan je contact met ons opnemen of je aanmelden voor de One Health Travel studie. Verder gebruiken wij jouw contactgegevens om jou vrijblijvend te informeren over andere studies waar jij op basis van jouw profiel aan kunt meedoen. Your Research maakt daarbij geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming.

Welke persoonsgegevens heeft Your Research van mij nodig?

Dat verschilt. Wanneer je alleen contact wilt opnemen met Your Research hebben we voldoende aan jouw naam en e-mailadres.

Wil je deelnemen aan een studie, dan vragen we je ook om de persoonsgegevens die nodig zijn om deel te nemen aan de studie. Voorbeelden hiervan zijn je telefoonnummer, adres, tijdszone en IP-adres.

Het kan zijn dat we ook bijzondere persoonsgegevens van je nodig hebben, onder andere om te bepalen of je tot de doelgroep van deze studie behoort. Hierbij kun je denken aan gegevens over je gezondheid. Wij gaan extra zorgvuldig om met deze persoonsgegevens om en verwerken deze persoonsgegevens alleen met jouw uitdrukkelijke toestemming.

Welke persoonsgegevens we van jou nodig hebben verschilt per studie en kun je inzien voordat we jouw om toestemming vragen.

Verstrekt Your Research mijn persoonsgegevens nog aan derden of worden ze opgeslagen buiten de Europese Unie?

Het kan voorkomen dat Your Research jouw persoonsgegevens aan derden verstrekt. Dit doet Your Research alleen als dit noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor de hosting van de applicaties van Your Research. Your Research zorgt ervoor dat jouw persoonsgegevens binnen de Europese Unie worden opgeslagen.

Welke derden we inschakelen verschilt per studie, neem contact op met onze Functionaris voor gegevensbescherming om te weten welke derden we hebben ingeschakeld voor de studie waaraan jij gaat deelnemen.

Welke bewaartermijn hanteert Your Research voor mijn persoonsgegevens?

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan en noodzakelijk is. Je kunt je persoonsgegevens altijd op verzoek laten verwijderen.

Welke rechten heb ik met betrekking tot mijn persoonsgegevens?

Je hebt de volgende rechten: het recht op inzage in de persoonsgegevens die we van jou verwerken, het recht op correctie, aanvulling en waar nodig de verwijdering van jouw persoonsgegevens. Ook mag je jouw persoonsgegevens laten overdragen aan een derde partij.

Hoe worden mijn persoonsgegevens beschermd?

Door Your Research zijn passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen ter bescherming van de persoonsgegevens genomen, waaronder certificering conform ISO 27001 en NEN 7510.

Wat zijn cookies en maakt Your Research daar gebruik van?

Op deze website maken wij hier geen gebruik van.

Ik heb een klacht. Wat nu?

Neem dan even contact met ons op via bovenstaande contactgegevens. Wij doen er alles aan om je te helpen. Mochten we er samen niet uitkomen, dan kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Laatst gewijzigd op 04-10-2021